Egy-Sziv-Seg

EgySZÍVség logó

Coaching

EGY az energia, mely körülvesz minket.
EGY az energia, mely megjelenik a spirituális munkában, amin keresztül fejlődik a lélek.
Ehhez az EGY energiához sokféle módon lehet kapcsolódni, sokféle módon lehet az EGY-gyel dolgozni.
Mikor kinek melyik eszköz a leghatékonyabb, az adott lélek és helyzet választja.

Spirituális coaching

A figyelem és a megoldások tere.


A coaching folyamat jövő- és célorientált, nem a problémán, elakadáson van a fókusz (miért, mikor, hogyan történt), hanem a kitűzött cél, a vágyott állapot, az új minőség van
Teljes figyelem és így teljes energia a vágyott célodon van, minősítés, ítélkezés, sürgetés nélkül, így segítve annak megvalósulását.


A megoldás benned van. Én segítek megtalálni azokat az ajtókat, amin be kell menned, hogy elérd a célodat. Segítek kapcsolódni az érzelmeidhez, hogy ne csak „agyban”, hanem t
Spirituális, azaz a lélekhez kapcsolódik. Számomra ez egy szemlélet, az életet EGYségben élni, benne önMAGunkkal. Az EGYség terében és ennek szellemében tartok minden foglalk
Kedvencem a coaching folyamat és nagy öröm számomra, ha segíthetem vele az Életedet!

 

Tudatos munkakeresés tanácsadás és coaching

A munkakeresés egy olyan folyamat, amit mindannyian megélünk, társadalmunkban elkerülhetetlen, mégsem tanítják sehol. A munkánk egy olyan folyamat, ami meghatározza a mindennapjainkat, hat a hogylétünkre, hat a lelkünkre.

A munkaviszony egy kapcsolódás munkavállaló és munkáltató között. Meghatározó, hogy a mindennapjainkat milyen munka-kapcsolatban töltjük, ahogy az is, milyen a párkapcsolatunk.
Ha tudatosak vagyunk az álláskeresésben, tudatosan választunk munkát, sokat teszünk lelkünk egészségéért is.

Több mint 10 éves HR vezetői tapasztalattal segítelek ebben a folyamatban, hogy tudatosan legyél jelen a munkakeresésben, munkaválasztásban.


A tanácsadási folyamat része az önéletrajzírás, beszélgetünk arról, hogyan érdemes elkezdeni az álláskeresést, mire lehet számítani egy interjún, mire érdemes figyelni a munkahely kiválasztásakor, bemutatom az egész komplex folyamatot a munkáltató szemüvegén keresztül is.

A coaching folyamatban elakadásokat tárunk fel, például ha nem tudod, milyen területen dolgozz, vagy milyen munka lenne számodra megfelelő.

Nagy öröm számomra, hogy a tapasztalatommal és tudásommal motiválhatlak, átsegíthetlek az álláskeresés kihívásokkal teli folyamatán!

Blokkoldó metamorf kezelés

Metamorfózis – átalakulás, átváltozás, ami maga a fejlődés.
Egy olyan energetikai kezelés, amely során gyengéd érintésekkel
(kézen, lábon, fejen) oldom ki/fel belőled a három múlt síkon (előző életek, magzati időszak, jelen élet a születéstől) leragadt blokkokat.

Ezen oldások hatására elindul benned a változás, az átalakulás.

A metamorf kezelés nem irányítható adott témára, mindig az történik, az oldódik,
amire akkor és ott szükséged van. A kelezés során relaxált állapotban fekszel, lehet el is szundítasz vagy képek villanak be, érzések törnek fel benned.

Az átalakulás azonnali, a kezelés után érezni fogod a könnyebbséget, felszabadulást.

Nagyon szeretem a metamorf kezelést, oldás után isteni tiszta fénnyel, feltétel nélküli szeretetettel töltelek fel, így egy magasabb rezgésen folytathatod a napodat!

Access Bars kezelés

Energiaharmonizálás, felszabadulás.

Szervezetünk, testünk is része a mindent körülvevő energiatérnek, számtalan energiacsatorna fut rajtunk keresztül, melyek biztosítják az élet-energia egészséges áramlását. Van, hogy ezek a csatornák „ledugulnak”, az áramlás, a kapcsolat meggyengül, ahogy éljük az életünket, rongáljuk magunkat, az energiaterünket.

Emiatt számos betegség, elakadás tud kialakulni.

A fejünkön van 32 pont, úgynevezett hozzáférési pontok (access bars), melyeket érintve, stimulálva újraindítom ezt az áramlást, ezzel elengedve beragadt hitrendszereket, gondolatokat is.

Újra harmóniába kerülnek a szervezeted energiacsatornái, beindul az áramlás, beindulnak a folyamatok, új lendültet vesz az életed.

Engedd meg Magadnak a harmóniát, a felszabadulást, és így a teljesség érzését, várlak szeretettel!

ThetaFeeling konzultáció

Mindannyian részesülünk a Feltétel Nélküli Szeretet gyógyító erejéből. A ThetaFeeling a Hetedik Érzék módszere, mellyel aktiváljuk mindhárom energiaközpontunkat, így kapcsolódunk össze a teremtő Forrással, ahol biztonságban dolgozhatunk problémákon, hitrendszeren, félelmeken, gátló gondolatokon. A konzultáción Theta állapotban, a Lét 7. síkján, a Teremtő terében, a Forráshoz kapcsolódva dolgozunk.

Ebben az állapotban megtapasztalhatod, ahogyan nyílik a tudatod, összeköttetésbe kerülsz a tudatalattiddal, megkeressük a problémád, helyzeted, betegséged gyökérokát, energetikai oldást végzünk és helyére beöltjük mindazt, ami a helyzet megoldását segíti, ami hozzájárulás az új állapotod teljes megéléséhez.

Szívből ajánlom ezt a hatékony módszert mindazoknak, akik szeretnének gyökeres változást a megéléseikben, életükben!

Női szertartások

„Az, hogy a világ még áll, a nőknek köszönhető.” – Müller Péter Női erő. Női minőség. Női lét.

Női szentség. Női fájdalom. Női SZER-etet. Női kör. Női EGYség.

Közösség, támogatás, megengedés, elengedés.