Egy-Sziv-Seg

EgySZÍVség logó

Szolgáltatásaim

EGY az energia, mely körülvesz minket.
EGY az energia, mely megjelenik a spirituális munkában, amin keresztül fejlődik a lélek.
Ehhez az EGY energiához sokféle módon lehet kapcsolódni, sokféle módon lehet az EGY-gyel dolgozni.
Mikor kinek melyik eszköz a leghatékonyabb, az adott lélek és helyzet választja.

Spirituális coaching

A figyelem és a megoldások tere.

A coaching folyamat jövő- és célorientált, nem a problémán, elakadáson van a fókusz (miért, mikor, hogyan történt), hanem a kitűzött cél, a vágyott állapot, az új minőség van a középpontban. A coaching ülés alkalmain e felé a projekció felé lépkedünk, a saját megoldási utadon, erősítve, hogy rendelkezel mindennel, ami szükséges az új állapot, a célod eléréséhez.

Teljes figyelem és így teljes energia a vágyott célodon van, minősítés, ítélkezés, sürgetés nélkül, így segítve annak megvalósulását.

A megoldás benned van. Én segítek megtalálni azokat az ajtókat, amin be kell menned, hogy elérd a célodat. Segítek kapcsolódni az érzelmeidhez, hogy ne csak „agyban”, hanem teljes átÉrzéssel jelen tudjál lenni a folyamatban és végül a megoldásban.

Spirituális, azaz a lélekhez kapcsolódik. Számomra ez egy szemlélet, az életet EGYségben élni, benne önMAGunkkal. Az EGYség terében és ennek szellemében tartok minden foglalkozást, használva akár angyali vagy orákulum kártyákat is.

Kedvencem a coaching folyamat és nagy öröm számomra, ha segíthetem vele az Életedet!

Tudatos munkakeresés tanácsadás és coaching

A munkakeresés egy olyan folyamat, amit mindannyian megélünk, társadalmunkban elkerülhetetlen, mégsem tanítják sehol. A munkánk egy olyan folyamat, ami meghatározza a mindennapjainkat, hat a hogylétünkre, hat a lelkünkre.

A munkaviszony egy kapcsolódás munkavállaló és munkáltató között. Meghatározó, hogy a mindennapjainkat milyen munka-kapcsolatban töltjük, ahogy az is, milyen a párkapcsolatunk.

Ha tudatosak vagyunk az álláskeresésben, tudatosan választunk munkát, sokat teszünk lelkünk egészségéért is.

Több mint 10 éves HR vezetői tapasztalattal segítelek ebben a folyamatban, hogy tudatosan legyél jelen a munkakeresésben, munkaválasztásban.

A tanácsadási folyamat része az önéletrajzírás, beszélgetünk arról, hogyan érdemes elkezdeni az álláskeresést, mire lehet számítani egy interjún, mire érdemes figyelni a munkahely kiválasztásakor, bemutatom az egész komplex folyamatot a munkáltató szemüvegén keresztül is.

A coaching folyamatban elakadásokat tárunk fel, például ha nem tudod, milyen területen dolgozz, vagy milyen munka lenne számodra megfelelő.

Nagy öröm számomra, hogy a tapasztalatommal és tudásommal motiválhatlak, átsegíthetlek az álláskeresés kihívásokkal teli folyamatán!

Blokkoldó metamorf kezelés

Metamorfózis – átalakulás, átváltozás, ami maga a fejlődés.

Egy olyan energetikai kezelés, amely során gyengéd érintésekkel (kézen, lábon, fejen) oldom ki/fel belőled a három múlt síkon (előző életek, magzati időszak, jelen élet a születéstől) leragadt blokkokat.

Ezen oldások hatására elindul benned a változás, az átalakulás.

A metamorf kezelés nem irányítható adott témára, mindig az történik, az oldódik, amire akkor és ott szükséged van. A kelezés során relaxált állapotban fekszel, lehet el is szundítasz vagy képek villanak be, érzések törnek fel benned.

Az átalakulás azonnali, a kezelés után érezni fogod a könnyebbséget, felszabadulást.

Nagyon szeretem a metamorf kezelést, oldás után isteni tiszta fénnyel, feltétel nélküli szeretetettel töltelek fel, így egy magasabb rezgésen folytathatod a napodat!

Access Bars kezelés

Energiaharmonizálás, felszabadulás.

Szervezetünk, testünk is része a mindent körülvevő energiatérnek, számtalan energiacsatorna fut rajtunk keresztül, melyek biztosítják az élet-energia egészséges áramlását.

Van, hogy ezek a csatornák „ledugulnak”, az áramlás, a kapcsolat meggyengül, ahogy éljük az életünket, rongáljuk magunkat, az energiaterünket. Emiatt számos betegség, elakadás tud kialakulni.

A fejünkön van 32 pont, úgynevezett hozzáférési pontok (access bars), melyeket érintve, stimulálva újraindítom ezt az áramlást, ezzel elengedve beragadt hitrendszereket, gondolatokat is.

Újra harmóniába kerülnek a szervezeted energiacsatornái, beindul az áramlás, beindulnak a folyamatok, új lendültet vesz az életed.

Engedd meg Magadnak a harmóniát, a felszabadulást, és így a teljesség érzését, várlak szeretettel!

ThetaFeeling konzultáció

Mindannyian részesülünk a Feltétel Nélküli Szeretet gyógyító erejéből.

A ThetaFeeling a Hetedik Érzék módszere, mellyel aktiváljuk mindhárom energiaközpontunkat, így kapcsolódunk össze a teremtő Forrással, ahol biztonságban dolgozhatunk problémákon, hitrendszeren, félelmeken, gátló gondolatokon.

A konzultáción Theta állapotban, a Lét 7. síkján, a Teremtő terében, a Forráshoz kapcsolódva dolgozunk. Ebben az állapotban megtapasztalhatod, ahogyan nyílik a tudatod, összeköttetésbe kerülsz a tudatalattiddal, megkeressük a problémád, helyzeted, betegséged gyökérokát, energetikai oldást végzünk és helyére beöltjük mindazt, ami a helyzet megoldását segíti, ami hozzájárulás az új állapotod teljes megéléséhez.

Szívből ajánlom ezt a hatékony módszert mindazoknak, akik szeretnének gyökeres változást a megéléseikben, életükben!

Női szertartások

„Az, hogy a világ még áll, a nőknek köszönhető.” – Müller Péter

Női erő. Női minőség. Női lét. Női szentség. Női fájdalom. Női SZER-etet. Női kör. Női EGYség.

Közösség, támogatás, megengedés, elengedés.

A női csoda megélése, a női misztériumok újra élése, tanulása feladatunk, EGYütt, EGYségben, közösségben.

A Nőknek szükségük van a Nő-társakra, a Férfiaknak szükségük van a Nőkre. A Világ EGYensúlyának szüksége van a Női és Férfi EGYensúlyra, EGYségre.

Női szereket tartunk önMAGunkért és minden Nőért a világon, a Világ EGYensúlyáért.

Gyere te is körünkbe! Szeretettel várunk SZER-tartás programjainkon!